Trivsel og personlighedsudvikling

Kære læser


Livet er op og nedture. Du vil opleve glæder og sorger på din rejse gennem livet - det er sådan at leve liv og at være menneske.


Du er en fantastisk skabning som rummer alle følelser og du har den gave at du kan være nysgerrige på dig selv, dine handlemønstre og livsførelse.


Du har magten i dit eget liv - omstændigheder kan spænde ben for din 'lykke' og 'blindgyder' kan virke umulige at se sig ud af. Du kan være din egen værste fjende og største kritiker.

Mennesket er gode til at fokusere på det vi IKKE kan, frem for det vi KAN!


Heldigvis har du mulighed for at ændre holdning til det som er svært, og i samtale med mig kan vi sammen skabe større selvforståelse, klarhed og accept i eget liv.


Den største gave du kan give dig selv, er at turde sige JA! - skabe rum for forståelse og drage kærlig psykisk omsorg for dig selv.


Vi kan bedst elske andre, når vi elsker os selv !


Jeg tilbyder enesamtaler med dig.

Her er der plads til dig som du er. Jeg er fordomsfri og åben i mødet med dig i din livshistorie og rejse.


Jeg vil være anerkendende og nærværende i vores møde og gennem samtaler vil vi sammen kunne se tingene oppefra og være nysgerrige på de ting som fylder, godt som skidt.


Jeg arbejder ud fra den eksistentielle og oplevelsesorienterede psykoterapi, hvor jeg har fokus på dine iboende ressourcer, fokus på hvor du er her og nu i dit liv og hvad det gør ved dig som menneske.

Sammen vil vi gå på opdagelse i dit liv, ud fra dine ønsker og behov.


'Husk, du er den vigtigste i DIT liv'


Med venlig hilsen

Alette Gry Lieberkind